בבקשה שאלה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

20/04/2009 | 13:41 | מאת: חתול פראי

בבקשה שאלה בוצע לפני חודש שן 26 כרגע עדיין על הזמני מה שקורה שאחרי חודש יש לי כאבים אני כבר לא יודע אם זה השן או הניתוח של הארכה . זה קורה לאחר האוכל. הרופא אמר שנדחס אוכל לשן וצריך לנקות- ניקיתי כמה אפשר לנקות. למחרת בבוקר כבר אין כאבים עד לארוחה הבאה. מה אפשר לעשות? מה הרופא יעשה. האם זה רגישות טבעית. או רשלנות חלילה של הרופא בניתוח של הארכת כותרת. תודה

שלום לחתול הפראי, אתה מתאר מצב של דחיסת מזון בין שתי שיניים סמוכות. היות וכך שאריות המזון יוצרות דלקת הגורמת לכאב. הפתרון בדרך כלל פשוט, ביצוע שיחזור או כתר הסוגר את הרווח בין השיניים ומביא את השיניים למגע הדוק בינהן כך שתימנע דחיסת המזון. דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים