עקירה והרמת סינוס בטיפול אחד

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

20/04/2009 | 09:16 | מאת: רויטל

שלום אני אמורה לעבור בטיפול אחד עקירה שבע שיניים והרמת סינוס ובנוסף הנחת תותבת זמנית , האם זה מקובל תודה רויטל

שלום רויטל, לכל מטופל אנו מתאימים את ,תוכנית הטיפול המתאימה לו על פי רצונו וצרכיו. ביצוע עקירות והתקנת שתלים באותו מועד במקרים מסוימים אפשרית, בהתקיים מספר תנאים, כמו כמות עצם מספקת לאחר העקירות, החניכיים סביב השיניים הנעקרות במצב סביר ובלי דלקת או הפרשות מורסה. בהצלחה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס ושתלים

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים