דימום

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

18/05/2015 | 20:46 | מאת: איציק

לפני שבועיים עברתי שתלים עם הרמת סינוס בהתחלה יצא לי דם בהיר מהאף בקינוח אחרי כמה ימים עדין יוצא לי דם בצבע חום בעיקר לאחר שכיבה האם זה תקין,( נב אני מקבל אספרין הפסקתי שבוע לפני הטיפול אחר כך חזרתי ושוב הפסקתי) תודה

שלום איציק, דמום מהאף היא תופעה המתרחשת לעיתים לאחר הרמת סינוס. בעיקר באותם מקרים בהם נוצר קרע ברירית דופן הסינוס. באם הקרע טופל נכון בדרך כלל אין עם זה בעיה. לעיתים קיים דמום מהאף רק מהפעולה היוצרת מתח ברירית בהתחלת הרמתה. הדימום מתרכז בתוך הסינוס הופך לקריש דם ובהמשך , נוזל החוצה לאף במצב שכיבה. לאחר מספר שעות צבעו הופך לכהה. תוך מספר ימים חולף ומפסיק. במקרה של דמם טרי לאחר מספר ימים מהאף רצוי ליידע את הרופא המנתח. כדאי לשנות את נוגדי הקרישה טרם הניתוח בתאום עם קרדיולוג מטפל. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים