הרמת סינוס ושתלים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

09/03/2015 | 21:35 | מאת: עדנה

שלום,3 שבועות לאחר הרמת סינוס פתוחה +שתלים בצד שמאל למעלה,התחלתי להרגיש אי נוחות בלסת כאילו קצת תפוס (בלחי ובלסת התחתונה) כמו כן המקום עצמו של הניתוח לא כואב אבל רגיש מאוד פגיע ,עכשיו חודש אחרי עדיין מרגיש כך, האם זה תקין חלק מתהליך ההחלמה ?תודה

שלום עדנה, בקשי מהרופא המנתח לראות אותך. אין אפשרות להשיב לך בלי בדיקה יצילום עכשווי. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים