שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

16/04/2009 | 20:01 | מאת: בובו

לסת עליונה.. חצי פה שיניים שלי מושחזות לכתרים.. וחצי פה באותו לסת עליונה עשיתי שני שתלים! האם ניתן לעשות גשר מתכת על לסת עליונה שמורכבת על השתלים ומשיניים שלי?? כי אני לא רוצה גשר פלסטי כלומר מין תותתבת כמו לזקנים תודה דוקטור

שבת שלום בובו, נהוג לבצע על שתלים גשר נפרד ולא לחבר עם שיניים טבעיות. זאת בגלל התנהגות שונה של השתלים בעת תפקוד. השיניים יכולות לזוז והשתלים חייבים להשאר בלי תזוזה אפילו מינימלית אחרת יכשלו. במקרים מאד מסוימים ובשיטות מורכבות ניתן לבצע גשר על גבי שתלים כאשר בין השתלים קיימות שיניים טבעיות. בהצלחה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים