השתלות שיניים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

04/01/2015 | 08:30 | מאת: אליהו

האם נתן לבצע הרמת סינוס + עקירות + השתלות ביום אחד ברצוני להוסיף שאני משתמש במדללי דם מסוג ברילנטה ואספרין

שלום אליהו, עקרונית, יש מקרים שאפשר לעקור והתקין שתלים עם הרמת סינוס באותו מועד ניתוחי. התנאי הוא שקיימת מספיק עצם במימד האופקי והאנכי מתחת לסינוס לאחר העקירה לצורך עיגון יציב של השתלים בלסת. אבל, חשוב לזכור שככל שעושים יותר פעולות בפעם אחת מעלים את אחוז הסיכון לסיבוך או כישלון. בדרך כלל ההמלצה צריכה להיות לפעול בשלבים תוך שיקול דעת וסבלנות. בנושא נוגדי הקרישה, חובה לתאם את דרך הטיפול בך עם הרופא הקרדיולוג שלך שצריך להנחות איך לנתח אותך ותחת איזה נוגדי קרישה, או באם אפשר, יחליט הקרדיולוג להפסיקם למספר ימים טרם ההתערבות הכירורגית. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים