רווחים גדולים מתחת לכתרים שעל שתלים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

31/12/2014 | 17:02 | מאת: אריק

שלום ד"ר שפירא. עשיתי גשר של כמה שתלים בלסת תחתונה ,אבל מאוד לא נוח לי מאחר וקיימים רווחים בין הכתרים לחניכיים מעל העצם. כלומר ,בין הכתרים לעצם הלסת יש מרווחים גדולים שמזון חודר לשם בקלות. רופא השיניים אומר שכך זה אמור להיות ,כלומר מרווחים שיאפשרו לי לנקות בקלות שאריות. האם זו האמת ואין פיתרון למצב הזה או שפשוט הרופא מתעצל ? תודה רבה

שלום אריק, תשובתי כללית היות ואין לי צילומים שלך ויש צורך בבדיקה מסודרת. סוג השיקום, כלומר, האם על השתלים יותקן גשר קבוע או על השתלים תתותקן תותבת שאפשר להוציאה צריך להיות מתוכנן לפני התקנת השתלים. קיימות מספר שיטות להתאמת השיקום ללסת כך שלא ידחס מזון מתחתיו. בקש מהרופא להתאים לך את השיטה המתאימה לשתלים שהותקנו אצלך. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים