השתלות שיניים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

21/12/2014 | 13:44 | מאת: אליהו

אני צריך לעבור הרמת סינוס עקירות והשתלות ואני משתמש בכדורים אספרין וברילנטה שהם מדללי דם הרופה לא נתן לי שום הנחיות להפסיק את הכדורים מה אני צריך לעשות בתודה אלי

שלום אליהו, עניתי לך בהודעה הקודמת. אענה שוב, כל מקרה לגופו. יש מטופלים שאני מבקש בתאום עם הקרדיולוג בלבד להפסיק או לשנות את נוגדי הקרישה ויש מטופלים שאני מנתח בלי הפסקת נוגדי הקרישה. בקש את הרופא המנתח שלך לשוחח על כך עם הקרדיולוג שלך. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים