תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

05/11/2014 | 14:17 | מאת: מרב

שלום רב, אני אחרי ניתוח הרמת סינוס שכלל השתלת שניי שתלים. בוצע אתמול. האם כאביי ראש הם סימן מטריד שמשהו לא בסדר? לוקחת אנטיביוטיקה ואולי כאביי הראש כתוצאה מכך? מה עליי לעשות? תודה, מרב

שלום מירב, כאבי ראש אחרי הרמת סינוס בעיקר הרמת סינוס סגורה מופיעים לעיתים, עקב הנקישות על רצפת הסינוס כאשר דוחקים אותה מעלה אל תוך הסינוס. נדיר יותר בהרמת סינוס פתוחה. כדאי לשוחח עם הרופא המנתח. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים