שתלים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

03/10/2014 | 11:41 | מאת: יערה

יש לי שאלה יש לי שתל שכמעט גמר את תהליך הקליטה וצריך את החלק השיקומי ופתאום יש שן צמודה שהולכת לפני עקירה כנראה בגלל זה נצטרך להמתין עד לקליטת השתל בשן החדשה בשתל ותעשה שיקום כבר רק אחרי הקליטה של השתל השני שאלתי לא יכול לקרות משהו לשתל הראשון בהמתנה עוד חצי שנה בערך כי אין עליו כלום ?

שלום יערה, אפשר להמתין עם שתל בלי שיקום כפי הצורך. אם השתל הראשון נקלט היטב אפשר לשקמו עם כתר זמני בתקופת ההמתנה לקליטת השתל החדש. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים