טיסה לאחר השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

03/10/2014 | 08:30 | מאת: זיווש

שלום רב! רציתי לשאול כמה זמן אחרי הרמת סינוס, השתלת עצם והשתלת 3 שיניים מותר לטוס? תודה זייוש

שלום זיווש, לאירופה לאחר כשבועים, למקומות רחוקים יותר כארבעה שבועות. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

03/09/2016 | 17:02 | מאת: רויטל

דר' שלום, ביום חמישי ה 1 בספטמבר ש"ז עברתי ניתוח להרמת סינוס סגורה. הזמנתי טיסה לאיטליה ל 15 לחודש זה דהיינו נוד שבועיים. האם צריכה לבטל טיסה? הבנתי מהרופא שאסורה עליי כל פעילות כולל טיסה למשך שלושה שבועות תודה להנחיותך.

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים