שירה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

17/09/2014 | 20:20 | מאת: שירה

עשיתי הארכת כותרת לפני שלושה חודשים ועוד הארכה אני אמורה לעשות עוד שבועיים עוד הארכה בצד אחר . השאלה שלי את הארכה עשיתי לפני שלושה חודשים ומתחילה בקרוב מאוד שיקום הבעיה היא ככה: הייתי אצל שיננית לפני כמה ימים ובינתיים מאז יש רגישות / כאב קל מדי פעם בשן שעברה הארכה מאז הטיפול אצל השיננית . האם יכול להיות שהיא פגעה / עשתה נזק ומה כדאי/אפשר לעשות ? האם לחכות עד התור עוד בערך שבועיים לתור של הניתוח הארכת כותרת שיהיה ושהרופא חניכיים יראה שהכל בסדר או משהו אחר ואם כן מהו? ועברו כבר 5 ימים מאז הטיפול אצל השיננית ועדיין מציק / רגיש ולא מרגישה כמעט שום שינוי.

שלום שירה, רגישות לאחר הארכת כותרת אכן מופיעה לעיתים בעיקר אם ליד השן שצריכה ניתוח קיימת שן ויטלית ( שן שלא עברה טיפול שורש ). אפשר למרוח משחת שיניים המכילה פלואור על השורש החשוף הרגיש או לבקש משחה שנקראת טוס מוס. שנה טובה, בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים