שן סדוקה ושתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

09/09/2014 | 13:27 | מאת: נטלי

שלום רב, שמי נטלי ואני בת 29. לפני כחודשיים עשיתי טיפול שורש בשן (שאפילו לא כאבה), אחרי הטיפול חשתי רגישות בשן והרופא אמר לחכות עם הכתר, לפני כשבועיים בדק אותי וטען כי השן סדוקה ושצריך לעקור אותה ולשים שתל, היום טען שרצוי לעשות השתלת עצם. ( ראוי לציין כי כל הטיפולין אצלו הם דרך קופת החולים שלי, אך כשהגיע הזמן לשתל הוא טען כי הוא לא עושה דרך קופת החולים) 1) האם צריך לעשות השתלת עצם לאחר עקירה ולפני שתל תמיד? 2) מה טווח המחירים הראוי שעולה כל הטיפול? וכמה עולה השתלת עצם? (טווח) פשוט הוא עשה לי הנחה בגלל טיפול השורש שעשיתי אצלו ורציתי לדעת אם זה תואם פחות או יותר.. עד שהכנת את עצמי לשלם כזה סכום על שן שאפילו לא כאבה הוא פתאום בא עם העניין של השתלת העצם(רוב האנשים עושים השתלת עצם) סליחה על ההודעה הארוכה אבל אני פשוט נואשת.

שלום נטלי ושנה טובה, קשה לענות לשאלאתיך בלי לראות צילומי רנטגן. לעיתים לאחר עקירה של שן סדוקה אני מעדיף לחכות בלי לבצע באותו מועד השתלת עצם, מסיבות רבות שאחת מהן היא העדר כמות רקמת חניכיים מספקת לכיסוי אתר ההשתלה בעת העקירה. את צריכה להיות מטופלת על ידי רופא עליו את סומכת. באם את לא מרגישה נוח בקשי חוות דעת נוספת. בעניין המחירים, חפשי : מחירון טיפול שיניים. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים