כאב במפרק הלסת

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

05/08/2014 | 22:58 | מאת: יואל

חולה בדלקת מפרקים בן 65 לאחר השתלת שיניים בלסת העליונה השמאלית כאבים עזים במפרק הלסת בעיקר בבוקר.האם יש פתרון לבעיה או שהזמן יעשה את שלו

שלום יואל, כאב בפרק בלסת בבקר יכול להיגרם עקב שחיקת שיניים בלילה. הטיפול הוא התאמת סד לילה מיוחד לשינה. סיבות נוספות הן חסר שיניים טוחנות חד או דו צדדי, או שיניים שחוקות מאד עם אבדן גובה אחורי וסיבות נוספות. לא בהכרח קשור לדלקת פרקים. כדאי שרופא פה ולסת יראה אותך. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים