נפיחות כבר 4 חודשים אחרי הרמת סינוס והשתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

01/08/2014 | 07:19 | מאת: רחל

ד"ר שפירא שלום רב בעלי עבר לפני כ 4 חודשים הרמת סינוס והשתלת עצם מאז הוא לוקח מוקסיפן 500 3 פעמים ביום ואם הוא מפסיק לקחת כל הלחי שלו מתנפחת וכואבת השאלה שלי היא אם זה ככה צריך להיות הרופא שטיפל בו אומר שהכל בסדר אבל אני מודאגת אשמח לקבל תגובה רחל

שלום רחל, באם קיימת נפיחות היורדת עם נטילת אנטיביוטיקה המשמעות שקיימים חידקים באתר ההשתלה או בסמוך אליו. ארבעה חודשים הם תקופה ארוכה מאד ולכן כדאי לעשות בירור לסיבה לנוכחותם. כדאי להתייעץ עם רופא פה ולסת במחלקה פה ולסת הקרובה למקום מגוריכם. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים