טיפול שיניים תחת קומדין

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

26/06/2014 | 14:22 | מאת: מאיר

שלום . אני אמור לעבור הרמת סינוס ובסיומם השתלות שיניים . מעוניין לקבל המלצה לטיפול מומלץ ללא הפסקת קומדין והאם יש שיטות חדשות מומלצות לחולים בסיכון . תודה .

שלום מאיר, הטיפול בך חייב להיות בשיתוף פעולה יחד עם הקרדיולוג שלך המכיר אותך היטב. רק הוא יודע איזה תרופות אתה חייב לקבל ואיזה אפשר להחליף לפני הניתוח או להפסיק למספר ימים. עקרונית, אנחנו מטפלים בחולים קרדיאליים המטופלים בנוגדי קרישה וקיים פרוטוקול טיפולי מסודר לכך, אך שיתוף פעולה עם הקרדיולוג חובה. לעניין החלופות להרמת סינוס פתוחה, קיימות שיטות שונות תשאל על שתלים המבוצעים יחד עם הרמת סינוס סגורה בשיטת I-RASE או בשיטת הבלון, יתכן ומתאימים למקרה שלך. הכל בהתאם לכמות העצם הקיימת מתחת לסינוס. אך צריך להבין שלכל שיטה יתרונות וחסרונות ואותם יש להסביר לך. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים