כאבים לאח השתלת שן

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

15/06/2014 | 14:55 | מאת: רחל

עברתי השתלת שן לפני שבועיים, ללא העמסה של מבנה וכתר בשלב זה. ועדיין יש כאבים משמעותיים, כך שאני לוקחת ברוב הזמן משככי כאבים. המקום לא נראה עם דלקת - אין נפיחות או אודם או כל סימן אחר. רק כאב עמום שגורם גם לכאב ראש. הרופאה המליצה לחכות, משום שגם אם יש דחיה, לא ניתן לראות זאת בשלב זה אפילו בצילום. האם זה תקין? יש מה לעשות?

שלום רחל, לכל אדם קצב ריפוי וסף כאב שונה. בכל מקרה כדאי לעשות צילום רנטגן לוודא שהשתל במיקום נכון. אם הכאב ממשיך לשקול צילום סי טי, אך רק בהתאם להנחיות הרופא המנתח. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים