הרמת סינוס- פתוחה ,השתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

14/06/2014 | 01:04 | מאת: "לחוצה"

עברתי לפני כמה שעות את הפרוצדורה הנ"ל. ללא כאבים או נפיחות ..לצערי התעטשתי:-)) לאחר כחצי שעה נפלטו דרך הפה גרגיגים ( של עצם כנראה) הפרוצדורה נכשלה ?? זה שאריות ? איך נדע "לחוצה"

שלום לגברת ה"לחוצה", יציאת מספר גרגרי עצם חצי שעה לאחר הניתוח בדרך כלל לא צריכה להדאיג. יתכן ומדובר בשארית של חלקיקים שנשארו באזור המנותח. צריך כן לבדוק שאתר הניתוח נשאר תפור היטב ולא נפרמו תפרים. חשוב שהרופא המנתח יראה אותך בהקדם. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים