הרמת סינוס והשתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

08/06/2014 | 20:16 | מאת: nina

ערב טוב היום הרופא בקופת חולים אמר לי שיש לי המון עצם להשתיל "בלוקים עצם" לדבריו. האם בכל מצב ניתן להשתיל סינוס ועצם כמובן מלבד עישון וסכרת שידוע שלא... הפחיד אותי מאוד

שלום נינה, השתלת עצם כיום היא פעולה כירורגית מקובלת עם אחוזי הצלחה טובים מאד אם מבוצעת על ידי רופא מיומן בכך. אפשר במידת הצורך להתקין שתלים לאחר השתלת עצם או יחד עם השתלת עצם, הכל בהתאם למקרה, כמעט בכל אתר בו הדבר נחוץ. מעט מאד מקרים מהווים התווית נגד מוחלטת להתקנת שתלים. יש אפשרות טובה להתקין שתלים גם לחולי סוכרת. חובה רק לדאוג קודם לאיזון תרופתי מתאים. עישון אינו התווית נגד לשתלים. הוא בהחלט מוריד את סיכויי ההצלחה. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים