אנטיביוטיקה לשיניים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

19/05/2014 | 17:28 | מאת: לילך

עדיין ממתינה לתשובה לגבי אנטיביוטיקה לילך

שלום לילך, הנהוג הוא לכסות עם טיפןל אנטיביוטי למטופל בריא אחרי הטיפול למשך כשבוע. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

19/11/2014 | 12:47 | מאת: שירן

דוקטור שלום, לאחר טיפול ראשוני בשן טוחנת למטה בצד ימין רופאת השיניים המליצה על אנטיביוטיקה בגלל דלקת שגרמה לנפיחות. אני אלרגית לפניצלין וקיבלתי אנטיביוטיקה אזניל. אני כבר יומיים שותה את האנטיביוטיקה ואין עדיין שיפור. השאלה שלי האם אזניל מתאים לדלקת בשיניים? ואם לא מה אפשר לקחת במקום. הרופאת שיניים לא נמצאת היום ואני רוצה ללכת לרופא משפחה. אשמח לתשובה מהירה

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים