השתלת עצם ,השתלת שינים והתקופת ההחלמה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

19/05/2014 | 16:50 | מאת: נינה

שלום רב, אני צריכה לעבור השתלת עצם בכל הלסת העליונה + השתלת שינים בכל הלסת. אני בחורה צעירה ומאוד מפחיד אותי התקופה שבין העקירה לבין סיום ההשתלה אני חוששת מאוד מחלילה ללכת עם שיניים תותבות . האם יש תמיד אפשרות להדבקת גשר שיניים זמני במקום תותבות??? אני מוכנה לעבור כל סבל שיניים אפשרי במהלך הטיפולים אך מפחידה אותי התקופה בין לבין

שלום נינה, לעיתים, כאשר קיימת מספיק עצם באתר בו מבוצעות העקירות ניתן בעת העקירה להתקין שתלים ולבנות עליהם באותו יום כתרים זמניים כך שאפשר לקבל מיידית שיקום קבוע בפה ולא תותבת נשלפת. הכל בהתאם למצב העצם אצלך לאחר העקירות.כך שעקרונית זה אפשרי. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים