השתלה ואוגמנטציה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

10/05/2014 | 18:34 | מאת: דפנה

אני לאחר עקירה של שן 35 וצריכה לבצע אוגמנטציה בתהליך הכנסת שתל. בינתיים קיבלתי רק חוות דעת אחת, ואני מעוניינת ב-2 נוספות. בחוו"ד שקיבלתי מפורט: אוגמנטציה, ממברנה, 2 מנות של תוספת עצם, וזאת על סמך צילומי סיטי שביצעתי ושהולכים אתי (שימוש נוסף ומעולה לאנדרואיד). כל אחת מהפעולות הנ"ל מתומחרת. נראה לי שיש כאן כפילות, לאור העובדה שלפני 4 שנים, ביצעתי 4 השתלות עם עיבוי עצם ולא היה פירוט מדוקדק כל כך ומתומחר כל כך. האם הרגשתי נכונה לדעתך או שכך מקובל? מודה מראש על תשובה מפורטת.

שלום דפנה, כל רופא / מרפאה מפרט את הטיפול על פי הבנתו / דעתו. אוגמנטציה היא פעולה כירורגית של הוספת עצם באתר ההשתלה לפני, ביחד או לעיתים אחרי התקנת שתלים. לעיתים העצם היא ממקור זר לעיתים היא של המטופל עצמו ( עדיף ). אצלנו מתומחרת הפעולה, לדעתי, ולדעתי בלבד, ההתייחסות ל"מנות" פחות מתאימה. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים