שתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

06/05/2014 | 10:48 | מאת: ירדן

יש לי 2 שאלות , רציתי קודם כל מהו תהליך התקנת השתל ומהם התופעות הלוואי אחרי השתל ? ושאלה שנייה קבעו לי לשיקום אחרי השתל , גם מבנה גם כתר זמני במעבדה וגם כתר רגיל? האם טעו שמים גם מבנה וגם כתר זמני כי מישהי אמרה לי שלה לא שמה כתר זמני רק מבנה , ואצלי המצב לא עקירה והשתלה באותו זמן אלא עקירה ואחרי 4 חודשים ההשתלה . אודה אם תסביר לי כי יצאתי קצת מבולבלת.

שלום ירדן, השתל הוא סוג של גליל מחודד בקצה אחד ועם חלק חלול במרכזו בקצה השני. המעטפת החיצונית שלו נראית כמו בורג. הוא מוחדר בפעולה כירורגית אל עצם הלסת לאחר הפשלת רקמת החניכיים. אל החלק החלול במרכזו מבריגים חלק נוסף הנקרא מבנה המאריך את השתל וממשיך אותו אל מעבר לחניכיים לכוון הפה. על המבנה מרכיבים את הכתר , קודם זמני למספר שבועות ובהמשך כתר קבוע. בהצלחה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים