ניתוחי חניכיים ושתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

30/04/2014 | 21:50 | מאת: יערה

רציתי לשאול האם תמיד אחרי ניתוחי חניכיים ושתל משתמשים בשטיפות אנטיבקטריאליות ואם כן לכמה זמן , והאם השטיפות תמיד צובעות את השיניים או שיש סיכוי גם שלא ולא אצל כל אחד , ואם לא תמיד במה זה קשור בהגיינה שיש בפה שבזמן שמשתמשים בה או משהו אחר?

שלום יערה, מרבית חומרי השטיפה צובעים את השיניים אם שומרים על כללי צחצוח נאותים ההכתמה מזערית כי מה שנצבע הם החיידקים הצמודים לפני השן. שימוש במברשת חשמלית עשוי לעזור. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים