חששות לניתוח הרמת סינוס שזה תמיד חל לפני חג!

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

29/04/2014 | 06:37 | מאת: אלון קורקוס

לא להתקשר עקב בעיה עם שמיעה ניתן לסמס. אני מטופל עדיין בניתוחי הרמת סינוס הכנה לשתלים. ממש כועש שנתקל שרופא חייב לעשות לפני חג אמור לנתח בערב יום זכרון. החלתי לדחות בגלל שלא מספיק אינפורמציה בנושא תפיחה לאחר ניתוח. דאגתי שיהיה קשה ונלכד בזמן חג וגם משפחתי. לכן דחיתי את הניתוח ואמרו ב1 ביוני שגם זה לא טוב שזה כ3-4 ימים לפני חג שבועות שזה גם חג משפחות ואני דואג שאם יהיה מינון מדוייק כך שלא תהיה תפיחה של השן. ידוע לי לשים כל זמן קרח ואבני לא יכול לקחת חופש ימים כי לקחתי יותר מידי על 2 ניתוחי הרמת סינוס. אודה לך שאם תשלח מייל טייפ מומחה! עם מינון תרופתי ברור שלא יהיה מפריע עם הרמת סינוס!

שלום אלון, קשה להבין את בקשתך. צר לי אך אני לא מכיר אותך ולא אוכל לרשום לך מרשם לתרופות. אתה צריך לבקש מהרופא המטפל בך לרשום לך מרשם לתרופות בהתאם להחלטתו טרם הניתוח. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים