השתלות לחולי סכרת

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

28/04/2014 | 17:14 | מאת: דניאל

אני חולה סכרת סוג 2 בשנה אחרונה עברתי כריתה מלאה של בלוטת התריס ה- A1C שלי בסביבות ה 9.2 מה הסיכויים שלי לעבור השתלה (בלסת עליונה ) הרופאים ממליצים לרדת בסביבות ה-7 אך האם יש מניעה מצד בלוטת התריס לעשות השתלות ואיפה אם כן כדאי לעשות (רופא שיניים או מרכז רפואי)

שלום דניאל, לא ידוע לי על מניעה בטיפול עקב חסר או אי תפקוד בלוטת הטריס. חולים אלו מקבלים השלמה הורמונלית על בסיס יומי ומקבלים טיפול דנטלי כמו כל אדם בריא אחר. את הסוכרת חשוב מאד לאזן ובעיקר לפני התערבות כירורגית.חשוב להמתין להורדת ההמוגלובין A1C לערכים מתחת ל 7.1. לדעתי, הטיפול יכול להעשות בכל מרפאה בה עובד צוות מיומן ומותקן בה הציוד המתאים. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים