לפני השתלה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

29/03/2014 | 20:24 | מאת: רוית

איזה צילומים ובדיקות עוד צריכים בדרך כלל לעשות לפני התקנת שתל ומי אמור לתת את ההנחיות הרופא המשתיל או הרופא הכללי/המשקם שימשיך אחר כך את הטיפול? והאם הרופא המשתיל צריך לעשות ביקרות ולראות את המקום לפני ההשתלה?

שלום רוית, הרופא אמשקם צריך לקבוע את תוכנית הטיפול. הרופא המשתיל צריך לבדוק אותך לפני ההשתלה. במקרים רבים אותו רופא מבצע את כל הטיפול. צריך צילום פנורמי וצילומי סי טי של הלסת. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים