עקירה והשתלה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

15/03/2014 | 12:10 | מאת: שירה

שלום עקרו לפני 6 שבועות שן טוחנת בלסת תחתונה שהיתה מודלקת מאוד / סדוקה הבעייה שהרגישות / כאב קל לא עובר עדיין יש . בשבוע הבא יש לי תור לרופאה ואומר לה גם להסתכל על זה. השאלה אם במצב כזה של עדיין כואב מקום העקירה כדאי לדחות את ההשתלה בעוד כמה זמן כי נאמר מהעקירה בדרך כלל 3 חודשים , אבל אם עדיין כואב כדאי יהיה לחכות או כמה זמן מומלץ מהעקירה במצב של עדיין כואב לעשות את השתל?

שלום שירה, עדיף להמתין שהכאב יחלוף. אפשר להתקין שתל יותר מאוחר. לאחר ארבעה חודשים עדיף. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים