שתלים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

14/02/2014 | 15:30 | מאת: שני

שלום מבקשת יעוץ - אני אמורה לעשות שתלים עם הוספת עצם והרמת סינוס אצל רופא מסויים ורופא אחר הציע לי לעשות לי שתלים באותו יום בלי להוסיף עצם ובלי הרמת סינוס אמר שזו שיטה חדשה שאפשר גם במקרים שחסר עצם... מה דעתך לא יודעת באיזו שיטה לבחור...תודה

שלום שני, רק עם צילום אפשר לייעץ. עקרונית, אפשר להמנע מהרמת סינוס אם מתקינים שתלים במנח אלכסוני לפני ואחרי הסינוס. החסרון הוא שקשה לשקמם עליהם וקשה לתחזק אותם נכון. לדעתי בלבד, ולא בגדר המלצה,הרמת סינוס עשויה לתת מענה ארוך טווח ויציב. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים