עקירה והשתלה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

11/02/2014 | 22:58 | מאת: שירה

רציתי לשאול באיזה מקרים אחרי עקירה וביצוע שתל צריך לפני זה גם השתלת עצם והאם רואים את זה בצילומים אם צריך או לא או איך רואים זה אם יש צורך גם בהשתלת עצם או רק שתל?

שלום שירה, ההחלטה אם צריך או לא להוסיף עצם לפני התקנת השתל היא מורכבת. עקרונית, אורך שתל ממוצע הוא כ 10 מ"מ, לכן רצוי שגובה העצם הלסת יהיה מעט יותר. קוטר השתל הוא כארבעה מ"מ ואף כאן צריך שרוחב העצם בלסת יהיה יותר מכך. אם השתל צריך להיות מותקן באזור נראה בחיוך כלומר בחזית הפה, קיימים שיקולים נוספים המכתיבים לעיתים קרובות צורך בהשתלת עצם. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים