השתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

10/02/2014 | 22:19 | מאת: לילך

שלום דר ה רתי ניתוח הרמת סינוס והשתלת עצם מדוע יש להמתין חודשים עד למבנה האם העצם מתעב. ומתיזקת כרגע לאחג הניתוח מרגישע שעדיין יש שקע האם העצם תתעבה והשקע אמור להתישר? תודה רבה

שלום לילך, יש להמתין כשמונה חודשים לאחר הרמת סינוס והשתלת עצם לפני התקנת שתלים ושיקום כדי לאפשר לעצם להיקלט ולהיווצר. אם חסר העצם היה גדול והוא מחוץ לגבולות הלסת, התיקון או השחזור של הלסת דורש הוספת עצם אנכית שהיא פעולה יחסית מורכבת. אם קיים עדיים שקע לאחר השתלת העצם הוא לא יתמלה בהמשך מעצמו וכנראה צריך למלאו שנית. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים