הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

31/01/2014 | 14:51 | מאת: ציון

לפני כחודשיים עברתי הרמת סינוס פתוחה עם השתלת עצם ושלושה שתלים .במבט ישיר לתוך הפה הבחנתי לפתע שבאחד מהשתלים נראה חלק מתכתי כשהוא שקוע מסביב לחניכיים שכנראה לא התחברו ולא כיסן עדיין את שתל .האים החניכיים יכסו את החלק המתכתי ?והאם זה יכול לגרום לסיבוך?תודה מראש!!

שלום ציון, החלק המתכתי הוא בורג הכיסוי הסוגר את הפתח בשתל אליו יתחבר בהמשך המבנה. החניכיים כבר לא יסגרו מעליו. כדאי להחליפו בכיפת ריפוי שהיא גבוהה יותר ומגיעה מעל החניכיים כדי לאפשר ריפוי נכון יותר ולמנוע הצטברות שיירי מזון ליד השתל העלולים לגרום לדלקת. בדרך כלל לא מפריע לקליטת השתל. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים