הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

27/01/2014 | 21:39 | מאת: לילך

שלום מקווה שהפורום עדיין פעיל שאלתי: היום נפגשתי עם רופא כרורג מומחה במרפאה שנבחר. רק בגלל שחברת הביטוח שלי עובדת איתה. אני זקוקה לשני שתלים בלסת העליונה. הרופא עיין בct וקבע שאני זקוקה להרמת סינוס בתהליך גם יכניס את השתל. לא ציפיתי לכך ואני מאוד חוששת מהתהליך וגם מכך שאין לי המלצות על המומחה. שתי שאלות. האם יש אפשרות לברר על הרופא המומחה או עצם זה שהוא מומחה יכול להרגיע אותי( מיותר לציין שהטיפול עולה אלפים רבים ונאמר לי ככה זה אצל מומחה) ושאלתי השנייה, האם עליי להיות חרדה מאוד מעצם הניתוח או שזו פעולה נפוצה וסבילה יחסית? תודה רבה רבה

שלום לילך, הרמת סינוס הינה פעולה כירורגית להוספת עצם ברצפת הסינוס המקסילרי. מבוצעת שנים רבות עם סיכויי הצלחה טובים אצל רופא מיומן ומנוסה. קיימות שיטות חדשניות יחסית להרמת סינוס בשיטות זעיר פולשניות שהן קלות יחסית עם מעט מאד טראומה וסבל למתרפא אם בכלל. בנושא הרופא, בקשי המלצות או לשוחח עם מתרפאים שעברו טיפול דומה. אל תתפתי למחיר זול או אילוצי ביטוח. בהצלחה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

29/01/2014 | 18:48 | מאת: לילך

תודה דר שפירא על תגובתך אשמח באם תוכל לציין עבורי מה שם השיטות החדשות להרמת סינוס והדתלת עצם על מנת שאוכל לברר במרפאה על שיטת הרופא. במידה ונאמר לי שהרופא המנתח הוא מומחה , אזי עליי להיות רגועה בגין הניסיון? תודה רבה רבה

שלום לילך, אחת השיטות נקראת IRASE בה מוזרמת עצם דרך השתל עצמו אל הסינוס. אחרת נקראת בלון.פעולה דומה אך העצם מוזרמת לפני התקנת השתל. המלצתי ואני ממליץ שוב, בקשי המלצות על הרופא ממטופלים שעברו טיפול דומה. בהצלחה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים