צילום סיטי

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

18/11/2013 | 21:47 | מאת: רפאל

שלום , שן מס 16 נעקרה . ביצעתי סיטי לפני שנה והתברר כי יש צורך בהרמת סינוס לפני ביצוע השתל , דבר שלא רציתי לעשות בזמנו (לאחר שקראתי על הסיכונים.....) אולם דעתי השתנתה . שאלתי היא האם צילום סיטי מלפני שנה רלוונטי במידה ואני מעוניין לבצע הרמת סינוס ושתלים או שיש לעשות סיטי מחדש ? האם העצם שנשארה יכולה להספג עוד בצורה משמעותית במשך השנה שעברה (גם לרוחב וגם לגובה)? תודה וכל טוב

שלום רפאל, באם צילום הסי טי בוצע מאד בסמוך לעקירה העצם עברה שינוי. באם הסי טי בוצע מספר חודשים אחרי העקירה העצם כבר התייצבה. שאל את הרופא ואני בטוח שהוא ינחה בנושא הצילום. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים