השתלת שיניים ללא הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

17/09/2013 | 18:42 | מאת: אירית

שלום, ברצוני לדעת למי מתאים השתלת שיניים ללא הרמת סינוס והשתלת עצם , שמעתי שאפשר בהשתלה בזוית מסויימת שתמנע את הרמת הסינוס והשתלת העצם. האמנם?

שלום אירית, באם את מחוסרת שיניים באותו צד של הלסת וקיימת לך מספיק עצם הן במיימד האנכי והן האופקי של הלסת גם קידמית וגם אחורית לסינוס ניתן להתקין שתלים מוטים בזוית של עד 30 מעלות ולהנע מחדירה למרחב הסינוס. החסרון הוא שמופעל על שתלים כאלו כוח צידי ניכר שעלול לפגוע ביציבותם בטווח הארוך באם השיקום המבוצע אינו מבוצע בדיוק מקסימלי.... חג שמח, בברכה, דר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם , הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים