מידע

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

01/09/2013 | 17:03 | מאת: נאוה

הומלץ לי על ידי שני רופאים על שתל אחד בלסת העליונה רופא אחד רוצה לבצע סי טי לפני ההשתלה השני טוען שאין צורך בכך שני הרופאים טוענים שהמצב אינו מצריך הרמת סינוס האם אני חייבת לבצע את הסי טי או ניתן לבצע השתלה יעילה בלעדיו תודה נאוה

שלום נאוה, נהוג לבצע צילום סי טי לפני השתלה היות והוא היחיד המראה את הקיים בעצם הלסת בכל הכיוונים. מדובר בעיקר במימד העומק כלומר מכוון השפה אל מרכז הפה.עובי הלסת עלול להיות צר מקוטר השתל ויתכן צורך בהשתלת עצם כשלב מכין לפני התקנת השתל גם מתחת לסינוס. כדאי לאבחן נכון לפני הטיפול.... חשוב מאד לאבחנה נכונה ובכך להשתלה נכונה. כמות הקרינה במכשירים החדישים כיום נמוכה מאד. עלות סבירה. שיקול סיכון סיכוי תמיד לטובת ביצוע צילום סי טי. שנה טובה, בברכה, דר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם , הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים