הקשר בין סינוס צווארי להשתלת עצם והרמת סינוס לסת ע

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

29/08/2013 | 03:17 | מאת: מירית

שלום דר עברתי לפני שבוע וחצי הרמת סינוסים והשתלת לאחר ארבעה ימים הרגשתי כמו שניתפס לי שריר בצוואר והמקום התנפח מעט. כעבור שבוע החלה לי הפרשה לגרון של נוזל שיצר טעם מגעיל בפה הלכתי למחרת להוציא תפרים וסיפרתי על כך לרופא שבדק והחליט להביא לי אנטיביוטיקה לעוד שבוע הייתי מעוניינת לדעת אם הדבר מסוכן ועל מה זה מעיד.. בתודה מראש מירית

שלום מירית, יתכן וחדרו חיידקים לסינוס. אין לי אפשרות לחוות דעה בלי לראות. בכל מקרה הטיפול האנטיביוטי צריך להיות חלק מהטיפול. ההמשך בהתאם למצבך. יתכן והאנטיביוטיקה תספיק. חג שמח ושנה טובה, בברכה, דר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם , הרמות סינוס, שתלים ושיקום תהיי בקשר עם הרופא המטפל למעקב והמשך טיפול במידת הצורך.

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים