בועה ויוצא דם מאיזור שתל חדש

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

22/08/2013 | 15:03 | מאת: שרון

עברתי השבוע טיפול שתל חדש אני לוקח אנטיביוטיקה מיום לפניי הטיפול ועד עכשיו פיספסתי אתמול בערב האנטיביוטיקה היום בבוקר המשכתי לקחת את האנטיביוטיקה (פעמיים ביום 1 בבוקר ו1 בערב) היום בצהריים פתאום בבת אחת נהייתה לי בועה אדומה מעל השתל ויוצא ממנה דם הרופא אמר להמשיך לקחת את האנטיביוטיקה כרגיל ולחכות כמה ימים האם הכול בסדר ? תודה

שלום שרון, כנראה קריש דם קטן שנלכד מתחת לחניכיים השתחרר ויצא. כדאי לעשות בנוסף שטיפות עם כלורקסידין ולהיות בקשר עם הרופא המטפל. חג שמח ושנה טובה, בברכה, דר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם , הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים