שיטות להרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

15/06/2013 | 18:58 | מאת: מירי

כבודו,נתקלתי במודעת רופא-"הרמת סינוס זעיר פולשנית-דרך השתל" מה זה ולמי מתאים? מראש תודה.

שלום מירי, מדובר באחת הדרכים להרמת סינוס סגורה. צריך לפחות 5 מ"מ של עצם קיימת מתחת לרצפת הסינוס. בשיטה זאת קודחים קדח קטן בעצם מתחת לסינוס בקוטר המתאים להחדרת שתל. משתמשים בשתל מיוחד המאפשר העברת עצם טחונה דק דרכו אל תוך הסינוס במדיה נוזלית. כך מתבצעת הרמת הרירית של רצפת הסינוס בעדינות יחסית עם סיכון נמוך לקריעתה. לאחר מילוי העצם ממשיכים להחדיר את השתל למלוא אורכו. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים