ברור הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

08/06/2013 | 18:28 | מאת: איציק

שלום.לפני 4 חודשים נעקרה לי שן 17 ובוצעה הרמת סינוס סגורה. לאחר 4 חודשים עשיתי שוב C.T והרופא אמר לי שיש צורך בהרמת סינוס פתוחה בשלוב 2 שתלים. השאלה מדוע בתחילת התהליך הרופא לא ביצע הרמת סינוס פתוחה? ולכן נאלצתי לשלם כפול?

שלום איציק, הבעיה עם הרמת סינוס סגורה היא שלא רואים מה עושים ולכן לעיתים ,כמו במקרה שאתה מתאר יש צורך לתקן ולעשות הרמת סינוס פתוחה. אפשרות אחרת היא שכמות העצם החסרה רבה מידי להוספה בפעם אחת בהרמת סינוס סגורה ויש צורך בעצם נוספת. בנושא העלויות דבר עם הרופא שלך. בהצלחה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים