הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

27/05/2013 | 16:19 | מאת: א

תודה על תשובתך המפורטת . עוד שאלה ברשותך. האם ניתן לבצע עם השתל החדש חבצע רק את הפעולות של הרמת הסינוס והשתלת העצם ומיד לאחר מכן להוציא את השתל , לחכות מספר חודשים , ולאחר מכן להשתיל שתל שכן יש לו אישור FDA ? תודה .

שלום א' אפשר, אבל מה ההגיון ?? ראשית, לדעתי אם היצרנים יבקשו אישור, והשתל ימצא מתאים יתקבל אישור FDA. שנית, יש מערכות להזרקת עצם במדיה נוזלית גם בלי שימוש בשתל, המבצעות הרמת סינוס סגורה כמו בשיטה הנקראת "בלון". רמת הסיכון/סיכוי דומה לשיטה שדיברת קודם. כהמשך, במועד הביצוע או מספר חודשים לאחר מכן ניתן להתקין כל שתל שבוחרים. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים