אני עברתי אתמול יום חמישי,שתי הרמות סינוס,8 שתלים,

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

24/05/2013 | 10:34 | מאת: יאיר

ווה שתלת עצם ,השאלה לרופא כמה זמן החלמה , מה הטיפים שיולים לתת לי ,אני עם אופטלגין נוזלי,מתי יתחיל לאכול? מתי לשטוף את הפה עם מי מלח?

שלום יאיר, ההחלמה משתנה מאדם לאדם, בממוצע כ 10 ימים להתחלת תפקוד רגיל. קליטת העצם והשתלים כ 8-9 חודשים. להמנע משתיה חמה לפחות 24 שעות , להמנע מאוכל קשה מספר ימים. לאכול רגיל כבר שעתיים לאחר הניתוח אבל אוכל פושר ורך. לא לצרוך אלכוהול בתקופת נטילת האנטיביוטיקה, לפחות 10 ימים מהניתוח. להתחיל לשטוף את הפה רק 24 שעות לאחר הניתוח, לשים לב , לא " לפמפם" כלומר לא לנפח את הלחיים עם נוזל השטיפה ולכווצם במהירות, אלא רק להחזיק את הנוזל באזור הניתוח לחצי דקה ולירוק. הפימפום עלול לפתוח את את אזור הניתוח. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום הדפסת ההודעההוספת תגובה

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים