כאבים לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

22/05/2013 | 09:57 | מאת: נטלי

העברתי ניתוח הרמת סינוס פתוחה לפני 8 ימים.הנפיחות כמעט נעלמה, אבל עדיין יש לי כאבים די חזקים באזור הניתוח.חייבת לקחת תרופה נגד כאבים לפחות פעם ביום, גם יש לי הפרשה עם דם בזמן צחצוח שיניים.האם זה נורמלי ואני צריכה עוד זמן להחלמה או זה כבר דורש התיחסות רופא? דרך אגב , אני עדיין עם תפרים, נאמר לי להוריד אותם רק ליום ה-10.

שלום נטלי, כאב באזור הניתוח עלול להיות למשך עוד מספר ימים. יתכן עדיין מעט דמום במגע באזור הניתוח. באם יש הפרשה עם דם כדאי שהרופא המנתח יבדוק אותך. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום הדפסת ההודעההוספת תגובה

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים