הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

20/05/2013 | 20:45 | מאת: אפי

הייתי בבדיקה אצל הרופא שקבע שאני צריך לעבור הרמת סינוס. אני מתלבט בין הרמת סינוס פתוחה להרמת סינוס סגורה. האם תוכל להמליץ במה כדאי לבחור? תודה, אפי

שלום אפי, באם קיימת עצם מתחת לרצפת הסינוס של לפחות 5 מ"מ אפשר לבצע הרמת סינוס סגורה. באם פחות, צריך לבצע הרמת סינוס פתוחה. רופא מנוסה בד"כ מעדיף הרמת סינוס פתוחה, כיוון שהיא מאפשרת ראייה ישירה ועבודה בטוחה מעבר לדופן הסינוס. בהצלחה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים