הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

04/05/2013 | 16:12 | מאת: ברוריה

ביתי צריכה לעבור הרמת סינוס פתוחה בשני הצדדים, מחומר שקראתי ,הבנתי שיש לחכות חצי שנה מהרמת סינוס עד ביצוע השתלים, האם הבנתי נכון? כמו כן רציתי לדעת מה העלויות של האמת סינוס,דרשו מאיתנו 15.000 ש"ח האין זה מוגזם? תודה מראש ברוריה

שלום ברוריה, מועד התקנת השתלים תלוי בעיקר בגובה העצם הקיימת מתחת לסינוס בעת ביצוע הרמת הסינוס. באם קיימת עצם בגובה של לפחות 5 מ"מ אני בדרך כלל מתקין שתלים יחד עם ביצוע הרמת הסינוס. באם גובה העצם נמוך יותר אני מבצע רק את הרמת הסינוס ואת השתלים מתקין ארבעה חודשים לאחר מכן. בנושא המחיר, תלוי בחומרים שמשתמשים להרמת הסינוס, ידע ומיומנות הרופא והמוניטין. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים