שתלים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

18/04/2013 | 06:13 | מאת: לאה

אתמול שתלו לי שתל אחד בלסת תחתונה ולידה שתלו עצם. כי בשן ליד היה חסר עצם. עבור השתלת העצם גבו ממני 2000 ש"ח. נראה לי שזה הרבה....(מה גם שב- C.T. - לא ראו שחסרה עצם) תוך כדי הקידוח כדי להשתיל את השתל הרופא החליט שצריך עצם. זה ייתכן? מתי אפשר לאכול ולשתות רגיל? תודה מראש

שלום לאה, אין באפשרותי להתייחס לטיפול שלך.לכך צריך בדיקה ובנוסף לראות צילומים. עקרונית, על כל תוכנית הטיפול , יש לשוחח עם המטופל לפני הניתוח ולקבל הסכמתו. נושא המחירים גם צריך להיות מוסכם טרם הניתוח. בדרך כלל לאחר מספר ימים אפשר לאכול כרגיל. להמנע משתיה חמה למשך כ 24 שעות לאחר הניתוח. שבת שלום דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים