עקירת שתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

03/04/2013 | 15:03 | מאת: שלי

לפני מספר שנים השתילו לי 2 שתלים. בביקור שגרתי אצל רופא שיניים נאמר לי אחד השתלים נדחה ויש לעקור אותו. האם חובה להשתיל עצם לפני ההשתלה החדשה? האם ניתן לבצע העמסה מיידית? אני כרגע לא כל כך יודעת מה לעשות ואשמח לעצתך.

שלום שלי, שתל שכושל לאחר מספר שנים הסיבה בדרך כלל עקב בעיה של אובדן תמיכת עצם סביבו, או עקב מחלת חניכיים הגורמת לספיגת העצם התומכת והווצרות כיסים. באם אין ברירה וצריך לעקור השתל כנראה ואין מנוס מהשתלת עצם לשחזור העצם החסרה, ולאחר מספר חודשים התקנת שתל חדש ושיקומו. יתכן ואפשר בהעמסה מיידית. כל מקרה לגופו וצריך לראות צלום לתשובה יותר מדויקת. בהצלחה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים