כמה זמן מורידים תפרים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

02/04/2013 | 18:50 | מאת: מושיקו

היי עשיתי הרמת סינוס. ובגלל החג הרופא קבע לי הורדת תפרים רק אחרי 3 שבועות מתאריך הניתוח. אחרי שבועים וחצי הרגשתי גירוי ואי נוחות בפה ופניתי למוקד כי הרופא היה לא זמין והורידו לי את התפרים והרופא במוקד אמר שזה לא תקין. האם זה תקין ? אחרי כמה זמן מורידים בעיקרון תפרים

שלום מושיקו, אין זמן מוגדר עקרונית להוצאת תפרים. תלוי בסוג הניתוח, מורכבותו,והצורך הניתוחי. אנו שולטים בתזמון הסרת התפרים על ידי שימוש בסוגים שונים של חוטי תפירה בהתאם לצורך ולניתוח . סוגים שונים אלו מאפשרים לנו להשאירם בפה גם לתקופה של כמה שבועות. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים