3 חדשים לאחר השתלת עצם.

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

20/02/2010 | 16:05 | מאת: איריס

לפני כ-3 חדשים עברתי ניתוח להשתלת עצם בחניכיים (לפני השתלת שיניים) ממקום הניתוח מופרש עד עכשיו חומר חריף (כמו פלפל חריף) הצורב בפה ובלשון. מה זה? איך אפשר למנוע את זה? לרופא המנתח לא היו תשובות בשבילי.

שלום איריס, צריך לדעת מהו החומר תחליף עצם שהשתמשו אצלך. יש לבדוק, יתכן והוא מעט דולף החוצה. אין אפשרות לענות יותר בלי לראות אותך. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

22/02/2010 | 19:06 | מאת: איריס

חומר תחליף העצם בו השתמשו הוא LIFENET ממקור אדם. שמו ב-3 מקומות בפה 2.5 CC. הדליפה בלסת התחתונה. אם זו אכן דליפה, מה ניתן לעשות והאם יתכן שזו בעיה אחרת?

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים