השתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

09/02/2010 | 18:31 | מאת: בן ציון דניאל

שלום רב הייתי היום במרפאת שיניים ברמת ישי לאחר שהצגתי את צילום ה c.t נאמר לי על ידי הרופא {אני מכבד אותו ואת האבחנה שלו}שעלי לעבור השתלת עצם אחת או יותר {שיניים טוחנות תחתונות} והזמן שאפשר לבצע את השתלים הוא כשנה או יותר מהשתלת העצם.הוא הוסיף שיש אפשרות לבצע השתלת עצם בביח פוריה על ידי דר עילבוני בשיטה שאושרה על ידי ה fda שהיא לדעתו מקצרת את הזמן לחצי שנה מיום ההשתלה השאלה הן: האם יש שיטה כזו? האם ניתן להשתיל עצם בטיפול אחד ? מה מחירה של השתלת עצם בודדה? תודה לך וסליחה על אורך המייל דני

שלום דניאל, קימות שיטות שונות להשתלת עצם בלסת תחתונה גם אופקית וגם אנכית. קשה להשיב לך כי לא הבנתי מה הבעיה? האם חסר גובה בלסת, עובי או שניהם. ניתן להשתיל עצם בטיפול אחד כ 5 ממ גובה בממוצע. המחיר בהתאם למקור העצם, קושי המקרה ומיומנות המנתח. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמת סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים